AUTO BILD 418 очертава тенденциите на бъдещето

Общи 14 октомври 2014 | Speed-Press.com A- A+ 32790 посещения | без коментари

Какви са тенденциите на бъдещето, които трендесетърите на AUTO BILD доловиха на автомобилния салон в Париж? Отговора на този въпрос ще получите от новия брой на списанието, което както винаги е на пазара от сряда. От рубриката Insider ще узнаете за разширението на моделното семейство на BMW Серия 2. Така де – баварците атакуват компактния клас с коли с предно задвижване, трицилиндрови мотори и до 7 места. Да, германската марка определено вече поглежда и към семействата, а Active Tourer е чудесно доказателство за това. Затова сме го включили и в първото му сравнение.
Вече имаме впечатления и от Volvo S60 D4, затова сме побързали да ги споделим с вас.
Репортажите ни ще ви разходят отново из тайните на Парижкия автомобилен салон, както и из щандовете на изложението Automechanika 2014, където се включиха и цели шест български компании.

Приятно четене!

И още: Тенденции Автомобилна мода от ПарижСравнение Twingo срещу Peugeot 108 и VW UpСравнение BMW Серия 2 Active Tourer, Ford C-Max, VW Golf SportsvanПърви впечатления Opel Adam RocksSecond Hand Skoda Fabia II от 9000 лв.Въодушевление Alfa Giulietta SS се среща с 4С


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте