Правят специална версия на DS3 в тираж от 750

Main June 6, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3240 views | no comments

След като бе „облечен“ от Yves Saint-Laurent, Kenzo, както и от английския стилист Орла Кили, Citroen DS3 представи нова „премяна“ (иначе казано боя) – кафяво североамериканско дърво Hickory. Така гамата на модела вече е достъпна в девет възможни цвята.
Освен това компанията пуска и специалната серия на DS3, обозначена с името Matiere Grise. Тя ще бъде произведена в тираж от 750 бройки и съчетава определен матово сив тон на каросерията с различни хромирани акценти, включващи рамките на страничните огледала, тези на стоповете и др.
Клиентите ще могат да избират между черен или бял покрив. Съответно покривите и джантите ще са в еднакъв цвят. Двигателят, предвиден за ограничената серия, е VTi с макс. 120 к.с. или THP със 150 к.с., а цената е специална и варира между 23 400 евро и 24 950 евро.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...